Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар е твърдо решен да напусне

...
Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар е твърдо решен да напусне
Коментари Харесай

Неймар казал лично на шефа на ПСЖ, че иска да напусне

Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар е твърдо решен да напусне французите, настояват испанските медии. Той към този момент е оповестил желанието си пред президента на клуба Насер Ал-Хелаифи.
 Бразилските управляващи запорират 36 парцела на Неймар
Двамата са провели диалог след изявлението на боса, че е време футболистите да престанат със звездоманията си и да станат по-отговорни.

Според каталунското издание  " Mundo Deportivo " бразилецът е декларирал в прав текст на Ал-Хелаифи: " Не желая повече да играя тук. Искам да се прибера у дома, откъдето в никакъв случай не трябваше да си потеглям ".

Нападателят по всяка възможност засяга Барселона, където се подвизава в интервала 2013-2017 година, преди да премине в ПСЖ за рекордните 222 милиона евро.

Едва няколко месеца след договорката започнаха да се появяват информации, че нападателят съжалява за решението си и желае още веднъж в Испания. Името му неведнъж беше свързвано и с Реал Мадрид.

Звездите на Барса Лео Меси и Луис Суарес нееднократно споделиха, че са подготвени да одобряват назад Неймар с отворени прегръдки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР